Intersnack Bulgaria

Отговорност към потребителя

Иновации

с които да задоволим нарастващото търсене на снакс

Lentil Chips

Популярността на нашия иновативен чипс от леща (Lentil Chips) се оказа един от най-големите двигатели на растежа на нашия специализиран бизнес.

Пуснат на пазара в 11 държави в Европа под различно наименование , продажбите на тази нова здравословна алтернатива се увеличиха със 72% през 2020 г. в сравнение с година по-рано. Нещо повече, радваме се, че институтът за пазарни проучвания Nielsen посочи нашия немски продукт funny- frisch Linsen Chips като една от 25-те най-успешни иновации в Европа през 2020 г.

Нарастващо търсене на питателни закуски
В Intersnack забелязахме още преди години нарастващото търсене на питателни продукти. Андерс Андершон, директор "Изследване и развитие" на нашата марка Estrella в Швеция, обяснява как в резултат на това развитие е започнал да работи върху нов продукт. "Преди десет-петнадесет години много малко хора, освен малък брой посетители на спортни зали, бяха наясно с количеството протеини, които консумират."

Всичко това се промени и сега интерес проявяват и други групи потребители.

Intersnack Illustration

"По-здравословните продукти трябва да имат същия, ако не почти същия вкус като останалите. Ние не правим компромис с вкуса."

Андерс Андершон, Директор (Научноизследователска и развойна дейност), марка Estrella, Швеция.

Lentils Chio Sour Cream & Onion

Нашите продукти на българския пазар

Chio Lentil chips Sour Cream & Onion

Chio чипс от леща с вкус на сметана и лук е невероятно вкусен. Насладете се на добре овкусеният и хрупкав чипс от леща, с 40% по-малко мазнини, спрямо Chio чипс класически.

Chio Lentil Chips Paprika

Chio чипс от леща в кус на паприка – невероятно вкусен и хрупкав чипс с 40% по-малко мазнини , спрямо Chio чипс класически. Вкусен чипс, богат на фибри и протеини.

Започнахме да търсим други здравословни съставки с високо съдържание на протеини. След много опити с различни алтернативи с горчив послевкус, като боб, грах и чия, избрахме леща. Защо? Защото, освен че е богата на протеини, тя има страхотен вкус, когато се смеси с нашите уникални аромати."

A bowl filled with dry red lentils stands on a wooden plank.

По-малко мазнини, чудесен вкус

Чипсът от леща (Lentil Chips) е здравословен избор, тъй като съдържа 40% по-малко мазнини от класическия чипс. Независимо колко здравословни са продуктите, отличният вкус е от съществено значение, което обяснява защо нашият чипс от леща е толкова популярен. Нещо повече, австрийските и германските потребители вече се наслаждават на нашия чипс от нахут, а с редица нови иновативни продукти в процес на разработване, предстои още много!

Chickpea chips in a bowl on the table, next to it a small bowl with hummus

Отговорност към

потребителя

Ангажираме се да предоставим на потребителите вкусни и питателни продукти. Непрекъснато работим, за да направим продуктите си по-здравословни и неподправени, като намаляваме мазнините, солта, захарта и ненужните добавки и алергени.

Още истории за устойчиво развитие

A woman with pink bobble hat sits in front of a bush with macadamia fruits

Макадамия

Подкрепяме дребни фермерски производители в Малави

View of a hand, holding a sign with a recycling logo

Опаковки

Принос към кръговата икономика чрез по-добри опаковки

Bird's eye view: Many colleagues in work clothes stand around a table in a meeting room and analyze figures together.

Лидери, които служат

За да постигнем ангажираност и съпричастност на служителите, бихме желали талантите на нашите служители да се развиват истински.