Intersnack Bulgaria

Създаваме щастливи снакс моменти

Ние сме страстни любители на вкусните солени снаксове

Two people enjoy snacks in a relaxed atmosphere

Компанията Intersnack е основана в Германия преди повече от 60 години и произвежда първия си картофен чипс през 1968 г. Оттогава насам ние се разрастваме и процъфтяваме, за да се превърнем в пазарен лидер в областта на солените снаксове, представен в над 30 държави в Европа, Австралия, Нова Зеландия и други страни.

Нашата страст е да обогатяваме живота на хората с правилния избор на вкусни солени снаксове. Всеки ден повече от 15 милиона потребители по света се наслаждават на нашите продукти.

През 1992 г. Intersnack Group навлиза в България и предлага на българските потребителите нов продукт – картофен чипс под марката Chio. Днес Интерснак България е сред безспорните лидери на пазара на снаксове в България с марките Chio, Pombar, Nutline. С набирането на популярност сред българските потребители компанията постига изключителен успех и се превръща в един от лидерите на българския пазар.

Интерснак България е част от групата компании Интерснак.

Hungarian-style chips with paprika in a bowl, next to it a small bowl with paprika powder.
Salted Cashews on a napkin
Goldfischli salted with sesame in a bowl.

Интерснак в CEE

В Централна и Източна Европа осъществяваме търговска дейност в 6 държави: Румъния, Чехия, Унгария, България, Словакия, Хърватия и други пазари за износ. Гордеем се, че сме водещ производител в областта на солените снаксове в Централна и Източна Европа с около 1500 служители в петте ни производствени обекта в CEE.

Intersnack CEE

Групата на Intersnack

Групата Intersnack се управлява от регионални управленски звена, които обхващат дейностите на групата.

Intersnack group

Intersnack предлага богато портфолио от местни и международни марки снаксове - от чипс и ядки, до печива и специалитети.

Сред най-известните ни търговски марки на глобално ниво са funny-frisch, Chio, Estrella, Hula Hoops, POM-BÄR, McCoy´s, ültje, Vico, Tayto и Griffin´s.

В България, Intersnack предлага търговските марки Chio, POM-BÄR, Nutline.

Като частна компания ние работим в дългосрочен план. Силата на Intersnack се крие в уникалната комбинация от местни знания и международен опит; в нашите хора и екипна работа, както и в предприемаческия ни дух и стремежа към съвършенство във всичко, което правим.

Overview of Intersnack products

Нашата култура

Intersnack оперира на много международни пазари и в групата работят служители от многонационални общности. Всички ние, обаче, споделяме обща култура, която е ръководена от екипната работа и е мотивирана от високите постижения.

Дълбоко сме загрижени за въздействието от нашите действия - върху хората, бизнеса и планетата.

A group of Intersnack employees at a meeting
Illustration of the globe

Нашето глобално присъствие

Имаме 44 производствени обекта:

33 в Европа, 3 в Австралия, 3 в Нова Зеландия, 2 в Индия и 3 във Виетнам